Over ons: visie en missie

De visie van Hakvoort-Bewindvoering is dat er door een persoonlijke benadering financiële stabiliteit gecreëerd wordt. Verder wil Hakvoort-Bewindvoering dat klanten zoveel mogelijk en waar mogelijk zelfredzaam worden, nadat er financiële rust is gecreëerd. Vertrouwen is een belangrijk ingrediënt bij bewindvoering, wij hopen dat onze houding en benadering u ook dit gevoel zal geven. Cliënten, klanten of de zogenaamde rechthebbenden kunnen in ons systeem meekijken en wij proberen vooral duidelijk met u te communiceren. Door vertrouwen in de bewindvoerder ontstaat er bij u als klant ook rust.

Hakvoort-Bewindvoering is begonnen met bewindvoering in 2013 en heeft daardoor veel ervaring binnen de bewindvoering opgebouwd. André Hakvoort is eigenaar en bewindvoerder en werkt samen met Linda Braal (assistent bewindvoerder).

André Hakvoort (1961)
Onderstaande tekst heb ik geschreven bij de starten van Hakvoort-Bewindvoering. Nu negen jaar later sta ik nog steeds volledig achter deze tekst.

Inlevingsvermogen, sociaal en betrokken – dat zijn de eigenschappen die bij het vak van bewindvoering horen. In diverse functies binnen het bedrijfsleven vanaf 1984 heb ik deze karaktereigenschappen nodig gehad en in die jaren hebben die eigenschappen mij als mens gevormd. Vanuit een enthousiaste en gedreven levenshouding ga ik met mensen om. Dat heeft mij doen besluiten om mijn mensenkennis en empathie te gebruiken voor diegene die dat hard nodig hebben. Door crisis, vergrijzing, beperking en andere in-en externe oorzaken kan het gebeuren dat u uw financiële administratie niet (meer) op orde heeft, met alle gevolgen van dien. Schuldeisers en deurwaarders kunnen het leven moeilijk maken. Mijn uitdaging is om samen met u te komen tot een daadkrachtige aanpak en, voor zover dit mogelijk is, oplossing van uw problemen.

Linda Braal (1987)
Vanaf 1 januari 2018 ben ik werkzaam bij Hakvoort-Bewindvoering als assistent bewindvoerder. Ik heb al meer ervaring binnen de bewindvoering en ben erachter gekomen dat ik dit beroep wil blijven uitoefenen. In maart 2020 ben ik afgestudeerd van de HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Ik ben nu ook geregistreerd als bewindvoerder bij Hakvoort-Bewindvoering. Door de combinatie van administratie, juridische kennis en het werken voor en met onze klanten haal ik voldoening en energie uit mijn werk. Mensen zijn niet altijd voorspelbaar door bijvoorbeeld hun situatie en omstandigheden. Maar omdat we werken met, en voor mensen, blijft het werk ook uitdagend en afwisselend. Het oplossen van complexe vraagstukken en het begeleiden naar de maximale zelfredzaamheid van onze klanten vind ik leuk om te doen.

Aanmelden

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Utrecht? Meldt u direct aan via onze website.

Een andere vraag?

Wij helpen u graag verder.